Jij, candidavrij!” programma
 
 
In 4 maanden candidavrij, gezonder,

fitter en slanker worden

 

Wilt u

 • Candidavrij, gezonder en fitter worden én blijven?
 •  

 • Een natuurlijk lichaamsgewicht bereiken én behouden dat bij u past?
 •  

 • Begeleid worden door een (niet-praktiserend) arts én ervaringsdeskundige, die uw klachten wél serieus neemt?
 •  

 • Die op zoek gaat naar de daadwerkelijke oorzaak van uw klachten?
 •  

 • U een behandeling biedt die puur op uw persoonlijke situatie afgestemd is?
 •  

 • Geen medicijnen voorschrijft, maar uw lichaam in staat stelt om zichzelf te genezen met behulp van écht gezonde voeding en natuurlijke middelen?
 •  

 • U stap voor stap helpt om uw eet- en levenspatroon definitief te veranderen?
drs. Sabine Weites
Orthomoleculair niet-praktiserend arts & sportinstructeur
Dan is dit “Jij, candidavrij!” programma geschikt voor u!

 

Dit programma levert u het volgende op

 • U raakt verlost van candida-gerelateerde klachten
 • U krijgt eindelijk weer een rustige, platte buik en een gezonde stoelgang
 • Een veel fitter en energieker gevoel dan tevoren
 • Een natuurlijk lichaamsgewicht dat bij u past

Kortom, een gezonder en fitter lichaam, waardoor u beter in uw vel zit én blijft. U krijgt eindelijk inzicht in wat voor u gezonde candida-proof voeding is.
 pijwidth=

Wat houdt het programma in?

 • De totale duur van “Jij, candidavrij!” is 15 weken. Dit is opgesplitst in een aantal fases.
 • Tijdens de voorbereidingsfase ontvangt u praktische informatie en achtergrondinformatie om u optimaal voor te bereiden op de fase waarin u bepaalde voedingsmiddelen dient te vermijden.
 • U krijgt voedingsrichtlijnen afgestemd op elke fase
 • U ontvangt voorbeeld weekmenu’s en tal van recepten, voor elke fase
 • U krijgt praktische stappenplannen om uw eet- en leefpatroon aan te passen, maaltijden samen te stellen, recepten om te bouwen, etc.
 • U ontvangt 2 x per week een e-mail met tips en informatie over voeding en gezondheid
 • Na afloop van het programma ontvangt u alle informatie uit het online deel van het programma samengebundeld in twee e-books die u kunt gebruiken als naslagwerk


Jij, Candidavrij! programma

 

Wat deelnemers zeggen …

“Een candida-infectie in de darmen is niet te onderschatten en vraagt om een hele specifieke en vooral nauwkeurige aanpak. Het programma van Sabine helpt u om stap voor stap uw candida ´uit te hongeren´. Met name de combinatie van een persoonlijke aanpak en haar effectieve methodiek vormen hierin de sleutel tot succes. Ik kan u het programma dan ook van harte aanbevelen!”

Carola van Bemmelen, Epigenetisch therapeut en auteur van de 100% Suikervrij boekenserie.

 

“De eerste week zit erop. Het is mij erg meegevallen. Ik begin al beter in mijn vel te zitten. Zelfs een dagje shoppen met mijn dochter is goed gegaan. Ik had mijn eigen eten meegenomen. De opbouw van het programma (voorbereidingsfase, strenge fase en bewuste fase) heb ik als zeer prettig ervaren.”

“Iedere week keek ik uit naar de nieuwe recepten en de informatie die ik per mail ontving. Veel recepten heb ik uitgeprobeerd en ik heb zelf ook recepten bedacht. En wat op papier mij niet aansprak, probeerde ik toch uit en bleek een heerlijk recept.”

“Ik voelde mijn lichaam veranderen en kreeg ik reacties van mijn omgeving dat ik er goed uitzag en ik toch wel heel wat kilootjes kwijt was.”

– Francie

 

foto Els LemsAl vanaf de eerste week werden mijn klachten minder. Dat klinkt voor mij nog steeds als een sprookje, want ik had al van alles geprobeerd maar nog nooit had iemand mij verteld dat ik door mijn eetgewoonte de candida aan het verwennen was. Ik at nl. voor mijn gevoel al heel gezond.”

“In de loop van het traject ging het steeds beter. Mijn klachten verdwenen één voor één waarbij de obstipatie de hardnekkigste bleek te zijn maar daar heb ik dan ook al vanaf mijn allervroegste jeugd last van. Maar ook die verdween langzamerhand.”

“Ik gebruik al vanaf het begin van de begeleiding door Sabine geen medicijnen meer en als ik goed ben voor mijn lijf door me te houden aan een paar basisregels, dan is mijn lijf ook goed voor mij.”

“Bijkomend voordeel is dat ik, door geen suiker en (bijna) geen alcohol meer te nemen, ook die laatste 5 kilo ben afgevallen die ik maar niet kwijtraakte.”

– Els Lems

 


“Ik heb Sabine gevonden via internet. Ik had lange tijd vele klachten. De meest vervelende klacht was de grote vermoeidheid, waardoor ik als het kon elke middag graag ging slapen. En in de avond het liefst om 21.00 uur in slaap viel. Daarnaast had ik vele kleine klachten: onrustige huid, opgeblazen buik, zere ogen, soort van hooikoorts, aanslag op tong enz. Pas na het lezen over candida in de darmen bracht ik de klachten met elkaar in verband.
Ik ben begonnen met het programma van Sabine. En daarnaast ook meer gaan bewegen. Ik zag erg op tegen de strenge fase van eten. Geen brood, suiker, koolhydraten. Maar uiteindelijk viel het erg mee. De behoefte aan zoet en snacken tussendoor verdween snel en ik had geen honger. De klachten waren na enkele weken verdwenen en ik voelde me fitter. Ik ben iets afgevallen. Ik wil graag nog meer afvallen, dus ga nog een tijdje met het programma door. Maar ik ben wel overtuigd van het effect van voeding op je lijf.
Dank Sabine voor het inzicht en de goede begeleiding.”

– Barbara Borghuis

 


“Ik liep al een tijdje met een aantal klachten, zoals migraine, eczeem, opgeblazen buik, moe en toename van gewicht ondanks dat ik niet veel at. Door acupunctuur waren de migraine en eczeem wat minder geworden. De andere klachten bleven behoorlijk aanhouden.

Ik zag Sabine staan op een beurs. Er zat een folder van haar in de goodiebag die ik had meegekregen. Ik ben toen op internet gaan speuren op haar website en ik was er meteen van overtuigd dat ik candida had. Hoewel ik door de informatieve opbouwfase goed voorbereid was, vond ik de strenge fase (de eerste 4 weken van het dieet) heel erg zwaar.

Mijn klachten zijn weg. Ik voel me nu heel goed en ik ben ook niet meer moe. Ik heb vooral heel veel geleerd over voeding. En de overtollige kilo’s ben ik kwijt.

Sabines persoonlijke aanpak en begeleiding heeft ertoe bijgedragen dat ik dit dieet makkelijk kon volhouden.”

– Sandra Kross

 


Klanttevredenheid Jij, candidavrij!

Interesse in dit programma?

Dit programma wordt momenteel vernieuwd. Vanaf half augustus 2020 is het weer beschikbaar!

Ik help u graag om snel weer gezond, fit en candidavrij te worden én te blijven.

drs. Sabine Weites
Orthomoleculair niet-praktiserend arts & sportinstructeur