“Eerste Hulp Bij Candida”
 
Ontdek in vijf weken welke impact candida proof-voeding heeft op uw gezondheid!

 

“Al mijn belangrijkste inzichten en eigen ervaringen over candida proof-voeding heb ik samengevoegd in dit online programma.”

– Sabine Weites
Orthomoleculair niet-praktiserend arts, ervaringsdeskundige en sportinstructeur

 

Bij dit programma

 • krijgt u wekelijks uitgebreide achtergrondinformatie over candida en voeding
 • krijgt u praktische adviezen en tips om uw candida aan te pakken met een candida proof-eetpatroon
 • ontvangt u elke week dagmenu’s met smaakvolle recepten die lekker en eenvoudig zijn
 • kunt u uw vorderingen bijhouden in een eetdagboek
 • monitort u uw eigen voortgang met de wekelijkse checklist
 • worden uw resultaten automatisch geregistreerd
 • hebt u geen (ingewikkelde) software nodig. U kunt dit programma eenvoudig op uw tablet, smartphone, computer of laptop volgen
 • kunt u aan de slag wanneer het u uitkomt!


Sabine Weites, orthomoleculair niet-praktiserend arts & sportinstructeur

Eerste Hulp Bij Candida, logo

“Eerste Hulp Bij Candida”
 
Uw eerste stap naar candidavrij worden
 


Logo Sabine

 

Na afloop van het programma

 • ontvangt u alle informatie samengevoegd in twee e-books: één met alle informatie, tips en adviezen en één met alle dagmenu’s en bijbehorende recepten
 • krijgt u een gratis persoonlijke (Skype)sessie van 20 minuten waarin we uw resultaten en eventuele vervolgstappen bespreken


e-books EHBC

 

 

Inzicht ⇒ Bewustwording ⇒ Verandering

 

FAQ – Antwoorden op veelgestelde vragen


Hoe snel kan ik resultaat verwachten?
Dit is afhankelijk van de ernst van uw klachten en in hoeverre u de adviezen en richtlijnen opvolgt. De meeste van mijn cliënten voelen al binnen één à twee weken resultaat, in de zin van minder of geen opgezette buik meer of winderigheid, een betere stoelgang en fitter worden.

Ik eet al gezond en het meeste weet ik wel (“ik houd al rekening met candida”), is dit programma dan nog geschikt voor mij?
Jazeker, mijn jarenlange ervaring leert dat heel veel mensen nog veel leren van mijn adviezen en tips, ondanks dat ze zelf aangeven al ‘gezond te eten’.

Wat mag ik wél en niet eten tijdens het programma?
Tijdens dit programma eet u normale natuurlijke voeding, zoals veel groenten, vis, vlees, eieren, plantaardige zuivel, noten en zaden.

Zijn de recepten in het weekmenu snel en makkelijk klaar te maken?
Ja. Bijna alle recepten die u van mij krijgt zijn eenvoudig te bereiden. Ze bevatten een minimum aan eenvoudige ingrediënten en zeer smaakvol.

Kunnen mijn partner en kinderen gewoon mee-eten?
Zeker. U gaat immers niet op dieet, maar gaat uzelf een op jou afgestemd voedingspatroon aanleren. U krijgt van mij allerlei recepten en dagmenu’s, die eenvoudig zélf te bereiden zijn.
Deze zijn ook gezond voor uw partner en kinderen en u kan voor hen makkelijk iets extra’s erbij maken als ze dat graag willen. U hoeft dus geen twee totaal verschillende potjes te koken.
De ervaring van veel cliënten is dat hun partner en kinderen op termijn gewoon mee gaan doen.


Hoeveel tijd kost het volgen van dit programma?
Met het “Eerste Hulp Bij Candida” programma gaat u zichzelf een persoonlijk candida-proof eetpatroon aanleren dat u ook echt kan volhouden. Dit kost tijd, want u zet uw oude gewoonten om in nieuwe. Hoeveel tijd dit jou kost is afhankelijk van uw kennis van écht gezonde voeding en uw huidige eetgewoontes. Echter met dit programma laat ik u zien dat gezond eten niet (te) veel tijd hoeft te kosten. Ik geef u inspirerende, gemakkelijke en gezonde recepten en praktische tips om uw persoonlijke candida-proof eetpatroon te ontwikkelen.

Hoe snel kan ik starten met het programma?
Zodra u zich aanmeldt voor dit programma krijgt u direct toegang tot de eerste module: een handige checklist, eerste deel informatie en een format voor een eetdagboek.

Heb ik technische kennis / software nodig?
Nee, totaal niet. Wij hebben het zo gemaakt dat iedereen met een computer, laptop, tablet of smartphone het programma eenvoudig kan volgen.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?
De informatie op mijn website is gedurende de looptijd van het programma (5 weken) toegankelijk. Direct na afloop van het programma krijgt u alle informatie in twee handig e-books (PDF) toegestuurd. Die kunt u zélf bewaren en als naslagwerk gebruiken, zodat u onbeperkt toegang houdt tot de informatie.


De waarde van dit “Eerste Hulp Bij Candida” programma bedraagt € 143,=. Hiervoor krijgt u:

 • Alle online informatie (t.w.v. € 79,=)
 • Twee e-books (t.w.v. € 19,=)
 • Persoonlijke (Skype)sessie van 20 minuten (t.w.v. € 45,=)

 

Ja, ik doe mee met "Eerste Hulp Bij Candida"
Start nú voor de speciale investering van eenmalig € 97,= (incl. BTW)
(Of betaal in 2 termijnen van € 49,=)
 • Na aanmelding ontvangt u direct de eerste module per e-mail.
 • Het hele programma is eenvoudig te volgen op tablet, computer, laptop of smartphone, zonder extra software.

“Wat ik van Sabine heb gelezen, en gehoord, komt op mij zeer betrouwbaar over. Momenteel volg ook het Eerste Hulp Bij Candida proces, en ik vind het allemaal zeer goed onderbouwd, het komt zeer betrouwbaar over.”

Eva Buursema

 

“Ik ben enthousiast over het programma. Ik ben mij energieker en fitter gaan voelen. Dank voor de begeleiding. Ik vond de feedback positief. Er werd snel gereageerd op de mails, vragen over het programma of bij technische problemen (inloggen, downloaden e-book enz). Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Top.”

Linda

 

“Ik heb de consulten als heel positief ervaren. Sabine gaf goed inzicht welke factoren van invloed kunnen zijn op gezondheidsklachten. De uitslagen van het bloed- en ontlastingsonderzoek geven zoveel meer informatie dan via de huisarts. Dit wil ik iedereen aanraden.”

Coosje

Certificaat Eerste Hulp Bij Candida

Powered by WishList Member - Membership Software