Hoe Jij Candida Kunt Keren Met Persoonlijke Candida-proof Voeding
 
 
Eet jezelf in 4 maanden gezonder, fitter & slanker met een candida-proof voedingspatroon dat écht bij jou past

 
 
Beste candida-bezitter,
 
Wil jij

 • weten hoe je jouw eetpatroon gezonder, persoonlijker én candida -proof kan maken? JA
 • geen gevoel van moedeloosheid of falen meer hebben wanneer een algemeen candida-dieet niet vol te houden is? JA
 • overtuigd zijn dat je candida gericht hebt aangepakt? JA
 • nooit meer op een candida-dieet moeten? JA

 

Wat is het geheim?

 
Dat wil ik je graag vertellen in dit online programma!
 
Ik heb dit niet alleen zelf gebruikt, maar ook jarenlang toegepast in mijn eigen artsenpraktijk bij mijn cliënten – en nu wil ik het graag delen met jou! Gun het jezelf, leer ook in 4 maanden welke candida-proof voeding jouw lichaam nodig heeft en sluit je aan bij de groeiende groep vrouwen (en mannen) die het geheim van dit online programma gebruiken als basis om candida te keren.
 

Een manier van gezond & candida-proof eten – dat bij jou past

 
Aanvankelijk waren mijn cliënten best sceptisch en waren hun verwachtingen niet heel hoog, daar ben ik heel eerlijk in. Toch waren ze verbaasd en blij dat het achteraf toch bleek te kloppen.
Traditionele opvattingen over een algemeen candida-dieet, zorgen er alleen maar voor dat jij ongelukkiger wordt. Je raakt gefrustreerd, wordt moedeloos en krijgt faalangst als de zoveelste poging mislukt.
 
Als je jezelf beperkingen oplegt wegens overmatig reageren op voedingsmiddelen en allerlei andere vervelende klachten, niet meer buiten de deur wilt eten (zelfs niet bij familie of vrienden), geen leuke dingen meer doet met je partner en gezin, dan dreig je in een isolement te komen en wordt je wereldje wel heel klein. Daardoor kom je nog slechter in je vel.
 
Candida, spijsverterings- en vele andere (darm)klachten, overgewicht, slecht in je vel zitten, stress, etc. leiden vroeg of laat tot een gevaar voor je gezondheid: je bent niet alleen vatbaarder voor allerlei infecties, je loopt ook een groot risico op allerlei (welvaarts) ziekten, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, kanker etc.
Maar nu met dit online programma kun je candida-proof eten wat bij jou past en weer genieten van lekkere en smaakvolle maaltijden, zodat je beter in je vel komt.
 

Eerst even voorstellen …

Hallo, ik ben Sabine,

Gezond zijn en vooral blijven speelt een rode draad in mijn leven. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor anderen. Ik ben Geneeskunde gaan studeren omdat ik als arts mensen wilde helpen weer gezond te worden.
Al mijn hele leven dacht ik dat ik zelf gezond bezig was: veel sporten en “gezond eten”. Toch heb ik ook ervaren hoe moeilijk het is om van vage klachten af te komen en op gewicht te blijven. Vooral als je niet weet dat de onderliggende oorzaak een candida is. Als regulier arts zijnde leer je hier helemaal niets over!
In 2012 werd ik geconfronteerd met het feit dat ik helemaal niet gezond leefde! Al was ik wel in die veronderstelling. Veel te veel sporten, niet op een gezonde manier eten en veel te veel stress…. Allemaal leefstijl factoren die je lichaam uit balans brengen en uiteindelijk tot overgewicht en diverse ziekten kunnen leiden. Mijn dieptepunt was een burn-out.
Hoewel ik er aanvankelijk van overtuigd was dat ik als arts mensen echt kon helpen om gezonder te worden, kwam ik er (te laat) achter dat de westerse geneeskunde goed is in het herstellen van acute schade, maar verder is ze slechts puur gericht op het bestrijden van symptomen. Helaas met veel te veel chemische middelen, die heel veel negatieve bijwerkingen hebben. Mensen weer gezond maken kunnen ze niet, laat staan genezen. Soms heb je een arts écht even nodig, maar chronisch medicijnen slikken is écht geen oplossing.
Ik werd mij bewust dat ik de antwoorden die ik zocht niet zou vinden in de reguliere geneeskunde. Met deze gewaarwording ben ik mij gaan omscholen. Ik heb jarenlang opleidingen, workshops, congressen en cursussen gevolgd over voeding en voedingsstoffen, hormonen, darmen, energie- en immuunsysteem, supplementen leer, etc. plus veel zelfstudie gedaan en er ging een wereld voor mij open (en dat als arts zijnde!).
Het drong tot mij door dat ik mijn leefstijl en zeker mijn voedingspatroon drastisch moest omgooien.
Dit leverde echter niet het resultaat op dat ik graag wilde …
… en de oorzaak zat hem in het feit dat ik pas veel later ontdekte ik dat ik een candida had.

Ik dacht dat er maar één oplossing voor mij was: een candida-dieet volgen.
Toen ik dat deed merkte ik dat sommige ‘candida geschikte’ voedingsmiddelen juist een tegengestelde werking opleverden!
Ik ontwikkelde steeds meer klachten van een opgezette buik, winderigheid, buikpijn, obstipatie en/of diarree, huidproblemen, slapeloosheid, etc. Ik raakte het meest gefrustreerd door het feit dat ik daardoor niet meer wist wat ik nog wél kon eten. Al met al kwam ik tot de conclusie dat een candida dieet op deze wijze volhouden wel heel erg moeilijk was … en ik had geen idee wat ik verkeerd deed.
 
 
Komt je dit bekend voor?
 
Voel jij je ook:

 • Gefrustreerd, omdat elk candida-dieet jou een wonder beloofd, maar je telkens weer teleurgesteld wordt en alle inspanningen voor niets zijn geweest?
 • Machteloos, omdat je klachten alleen maar lijken toe te nemen?
 • Moedeloos, en vraag je je af of het je überhaupt nog wel een keer gaat lukken om candida wel gericht aan te pakken?
 • Nog slechter in je vel, omdat je twijfelt of je nog wel een leuke partner of moeder (vader) bent?

Om maar te zwijgen over wat het doet met je gezondheid …

Dat gezonde voeding een belangrijke rol speelt bij de bestrijding én het voorkómen van candida is bekend. Op internet vind je heel veel informatie over candida diëten. Je leest echter ook veel tegenstrijdige adviezen en tips. Hoe weet jij nu wat gezonde candida-proof voeding is?
Misschien denk jij ook dat een candida-dieet voor iedereen geschikt is. Was dat maar zo! In dat geval kan iedereen zo een klakkeloos candida-dieet volgen. Door simpelweg standaard anti-candida voeding te eten. Helaas werkt het niet zo, want dan was iedereen zo van de candida af.
Ik heb ook geworsteld om te achterhalen wat candida-proof voeding nu exact is. Daarom heb ik mij afgelopen jaren verdiept in welke voeding goed verdragen wordt als je candida hebt, spijsverterings-, maag- en darmklachten hebt, niet kan afvallen of juist aankomen, veel ontstekingen hebt, vaak ziek bent, etc.
 
Ik kwam achter de waarheid …
 

Candida-proof voedingsmiddelen zijn heel persoonlijk

 
Ik ontdekte dat:

 • bij veel candida-diëten voedingsmiddelen worden geadviseerd die (natuurlijke) suikers bevatten of die in je lichaam omgezet worden in suiker … candida is hier dol op
 • superfoods niet voor iedereen even goed verteerbaar zijn …
 • candida recepten veel verschillende ingrediënten bevatten, waardoor ze zeer bewerkelijk waren om klaar te maken. Belangrijker nog is: hoe wist ik op welk voedingsmiddel ik dan specifiek reageerde?

Ik ben dus op zoek gegaan naar een candida-proof voedingspatroon dat én gezond is én bij mij paste. Zo ondervond ik wat wél helpt om candida gericht aan te pakken. En het bracht mij nog meer dan ik verwacht had want eindelijk begreep ik waardoor mijn burn-out ontstaan was (en niet alleen door mijn keuzestress!) en hoe je van allerlei klachten af kan komen en weer gezond kan worden.
En dit gold niet alleen voor mij zelf, maar ook bij mijn cliënten, want deze kennis en inzichten plus mijn eigen ervaring heb ik jarenlang toegepast in mijn eigen artsen praktijk.

De combinatie van kennis en bewustwording geeft MACHT. De controle terugkrijgen om uiterst gemotiveerd ZELF candida aan te pakken. En vooral dat laatste is belangrijk. Bij een klakkeloos candida-dieet staat candida centraal. Bij mijn methode sta jij centraal.
Je leert krachtige stappen zetten waarmee je de vele uitdagingen – die je met candida-proof voeding voor de voeten krijgt – succesvol te tackelen.


Niet:

 1. een algemeen dieet
 2. strikte voorschriften
 3. vaste ingredienten
 4. perse 3 x per dag eten
 5. een strenge portie grootte
 6. een beperkte termijn
 7. alleen receptenMaar wel:

 1. eet jij wat bij jou past
 2. heb jij zelf de regie
 3. kies jij wát je wilt eten
 4. bepaal jij hoe vaak je eet
 5. beslis jij hoeveel je eet
 6. neem jij de tijd die jij nodig hebt
 7. ontwikkel jij stap voor stap jouw candida-proof voedingspatroonHet resultaat is meer plezier en motivatie om candida-proof te gaan eten, maaltijden klaar te maken en te genieten van het effect op je lijf. Op deze manier is een candida-proof voedingspatroon wél vol te houden.
 
 
Mijn methode is géén dieet !
 
Het is een afspraak met jezelf om op jouw eigen tempo definitief veranderingen door te voeren in je eetpatroon en eetgedrag. Het beter leren kennen van jouw eigen lijf, inzicht krijgen in de ins- en outs van candida en het begrijpen van jouw constitutietype helpen je daarbij. Zo zet je de juiste stappen richting een persoonlijk candida-proof eetpatroon dat écht bij jou past. Het heeft al veel van mijn cliënten geholpen om candida gericht aan te pakken en gezonder & fitter te worden én te blijven. En ook nog eens hun natuurlijke gewicht te bereiken (of ze nu onder of overgewicht hebben) waardoor ze lekker in hun vel komen en blijven.

Omdat zoveel van mijn cliënten deze kennis en methode enthousiast ontvangen en toegepast hebben in hun aanpak om candida te keren en weer beter in hun vel te komen, heb ik besloten om hier een online programma van te maken. Voor jou, als je (maar) met één ding bezig bent: candida-diëten.

Ik stel jou voor aan
 
 

“Candida Keren”
“Eet je in 4 maanden gezonder, fitter & slanker met een candida-proof voedingspatroon dat écht bij jou past”
 

 
Door middel van 9 thema’s leer je exact hoe je jouw voedingspatroon candida-proof én persoonlijk kan maken zodat je candida omkeert en ondertussen gezonder en fitter wordt:
 
Thema 1: Een goede voorbereiding is het halve werk: met heel veel informatie, richtlijnen, adviezen, stappenplannen en praktische tips
Thema 2: Jij bent uniek: maak je voedingspatroon persoonlijk met behulp van je constitutietype
Thema 3: Meten is weten: ondervindt zelf welke effecten persoonlijk candida-proof voeding heeft op jouw lijf
Thema 4: Zelfinzicht: veranderen jouw voedingspatroon door jezelf te leren kennen
Thema 5: Bewustwording: leer beter keuzes maken en krijg weer grip op jouw lijf
Thema 6: Gezonde candida-proof voeding: krijg inzicht in voedingsstoffen, ga mee op supermarktsafari, leer etiketten lezen en relaxed buiten de deur eten
Thema 7: Eetgedrag: ontdek wat de 10 Gouden gedragsregels zijn, voorkóm valkuilen en terugvallen
Thema 8: Maag & darmen: snap de weg van gebrek aan maagzuur en een lekkende darm naar herstel
Thema 9: Eten na candida: ga stap voor stap eten van candida-proof naar gezond & fit-proof

De 9 thema’s zijn verdeeld over 15 weken en ingedeeld in 3 fasen.


Waardevol recepten e-book +
Blijvend Toegang

 
Verder ontvang je in dit programma:

 • Recepten e-book
  • Hiermee maak je direct een optimale start
  • Bevat voorbeeld dagmenu’s
  • Bestaat uit meer dan 100 voorbeeld recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
 • Houd je Blijvend Toegang tot alle informatie, stappenplannen, adviezen en tips

 
Al deze kennis geef ik jou voor een fractie van de prijs die ik heb betaald voor alle opleidingen die ik de afgelopen 30 jaar gevolgd heb.
Omdat ik jou wil helpen!
 
Ik heb gemerkt dat er veel vrouwen (en mannen) zijn die hulp nodig hebben, nu er meer aandacht is voor het hebben van een sterk immuunsysteem en een gezond lijf om allerlei virussen de baas te zijn.

Je betaalt nu slechts € 197,= (eenmalig) voor dit zeer uitgebreide & effectieve programma.

Dit is de introductieprijs die momenteel geldig is. De prijs van dit programma kan elk moment verhoogd worden.

Nogmaals, de waarde van dit programma is vele malen hoger en ik heb tig meer betaald om tot deze informatie te komen. Nog belangrijker …
er staat geen prijs op het terugkrijgen van je gezondheid.

 
Wat zou het jou waard zijn als

 • je eindelijk snapt wat een candida-proof voedingspatroon voor jou inhoudt?
 • je nooit meer op een candida-dieet moet?
 • je meer rust in jezelf krijgt en vertrouwen doordat je eindelijk inziet wat wél effectief is?
 • je weer beter in je vel komt en samen met je partner (en kinderen) leuke dingen kan doen?

Ik én mijn cliënten hebben ervaren dat dit werkelijkheid kan worden met de juiste kennis en aanpak om candida te keren.

Dit online programma is uniek, het is gemaakt door mij.
Het is een samenstelling van mijn eigen ervaring en een berg aan medische én complementaire kennis, kunde en praktijk ervaring.


Dus als jij wilt stoppen met:

 • strikte candida-diëten
 • altijd bezig zijn met “help wat moet ik eten”
 • stressen wanneer de maaltijden smakeloos of bewerkelijk zijn
 • schuldig voelen als het mislukt
 • geen leuke dingen doen met je partner (en kinderen)…En in plaats daarvan:

 • gezond & candida-proof wilt eten dat bij jou past
 • bewust wilt worden wat je vooral wél kan eten
 • ervaren dat candida-proof eten lekker is en gemakkelijk klaar te maken
 • overtuigd zijn dat het goed vol te houden is
 • juist de controle en het vertrouwen terug wilt krijgen omdat je weet wat wél werktmaak dan gebruik van deze aanbieding van mijn programma. Klik hieronder op de knop om deel te nemen en je kunt direct beginnen.

Ja, ik doe mee met "Candida Keren"
👉👉👉 Start nú voor de speciale introductieprijs van eenmalig € 197,= (incl. BTW)

 

Wees ervan overtuigd dat je candida kunt keren met jouw eigen candida-proof voedingspatroon

 
Je gaat er geen spijt van krijgen.
Bedankt voor het lezen van deze pagina.

Dit was Sabine van ‘Candida Keren’, ik kan niet wachten om ook jou te kunnen helpen met mijn jarenlange kennis, kunde en ervaring.

PS: Nogmaals, als je nu koopt dan doe je mee voor de introductieprijs van € 197,=. Ikzelf én mijn cliënten zijn het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik op de knop hieronder, en je ontvangt direct de eerste informatie.

⚠️ Mocht wél je interesse hebben, maar toch niet deelnemen? Bedenk dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren … hoogstwaarschijnlijk NIKS. Alles blijft hetzelfde. Je blijft moedeloos en gefrustreerd, dwingt jezelf naar het volgende candida- dieet. En het wordt alleen maar erger. De manier waarop je nu met candida, voeding en je lijf omgaat bepaalt hoe je gezondheid in de toekomst is.
Laat dat jou niet gebeuren.

Investeren in een écht candida-proof voedingspatroon, niet alleen qua kennis maar ook heel praktisch in je dagelijkse leven, betaalt zich dus direct terug door een verbetering van je gezondheid.

Ja, ik doe mee met "Candida Keren"
👉👉👉 Start nú voor de speciale introductieprijs van eenmalig € 197,= (incl. BTW)

 
 
Ervaringen van clienten
 

“Een candida-infectie in de darmen is niet te onderschatten en vraagt om een hele specifieke en vooral nauwkeurige aanpak. Het programma van Sabine helpt je om stap voor stap jouw candida ´uit te hongeren´. Met name de combinatie van een persoonlijke aanpak en haar effectieve methodiek vormen hierin de sleutel tot succes. Ik kan je het programma dan ook van harte aanbevelen!”

Carola van Bemmelen, Epigenetisch therapeut en auteur van de 100% Suikervrij boekenserie

 

“Toen ik bij jou kwam was ik futloos en erg vermoeid. Ik had nergens zin meer in en als ik mijn huishouden moest doen, moest ik telkens heel gauw rusten. Om alleen mijn woonkamer schoon te maken, deed ik 3 dagen over. Nu, na jouw begeleiding en hulp heb ik heel veel meer energie! Maar wat belangrijker is, is dat ik ook geen pijn meer heb in mijn hand en knie. De artrose is natuurlijk niet weg, maar de pijn wel, ik kan nu weer heel gemakkelijk naar boven lopen en eigenlijk alles weer doen wat ik wil doen. Je begeleiding via Skype vind ik erg fijn.
Ik zal andere mensen zeker aan raden om eens verder te kijken dan alleen de huisarts en dokters in het ziekenhuis! Ik wil je van harte bedanken dat je er voor mij bent en dat je zo’n geweldige impact heb op mijn gezondheid! Dank je wel!”

Thea Wijers

 

Ja, ik doe mee met "Candida Keren"
👉👉👉 Start nú voor de speciale introductieprijs van eenmalig € 197,= (incl. BTW)