Telefonisch consult

Heeft u als cliënt vragen die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende consult? Plan dan zelf hieronder een telefonisch consult in.
 
Let op: Inhoudelijke (medische) vragen worden uitsluitend via een (telefonisch) consult behandeld, niet via het contactformulier of de mail!


telefonisch consult

 

Direct afspraak maken voor telefonisch consult

Hieronder kunt u zelf direct een afspraak maken voor een telefonisch consult.
De duur van een telefonisch consult kunt u zelf bepalen (20 – 60 minuten). Het consult vindt telefonisch / via Skype plaats.

  1. Selecteer eerst het soort consult dat u wenst
  2. Kies daarna een datum en een tijd
  3. Inloggen / account maken
  4. Hebt u eerder een consult ingepland, kies dan ‘Bestaande klanten‘ en log in met uw account. Bevestig daarna uw afspraak.
    Bent u hier voor het eerst, kies dan ‘Nieuwe klant‘ en start met het invullen van uw e-mailadres. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en bevestig uw afspraak.

 

Zoeken op deze site

Afspraak maken / wijzigen
Klik hier voor het maken / wijzigen van een afspraak met Sabine Weites, orthomoleculair arts en voedingscoach. Afspraken kunt u uitsluitend maken via de digitale agenda.

Bezoekadres
Venus 177
6922 LZ Duiven


Openingstijden
Dinsdag: 08:30 - 17:30 u
Woensdag: 08.30 - 17:30 u


Inlichtingen
Wilt u inlichtingen over diensten / werkwijze? Of wilt u weten of u bij Sabine aan het juiste adres bent? Neem dan contact op via het contactformulier.
Dit contactformulier is uitsluitend bedoeld voor inlichtingen, niet voor inhoudelijke (medische) vragen!


Vergoeding
Mijn consulten komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.
erkend door MBOG

Vragen van cliënten
Bent u reeds onder behandeling van Sabine en hebt u een vraag die niet kan wachten tot uw eerstvolgende afspraak? Plan dan een telefonisch consult in.

Powered by WishList Member - Membership Software