Eerste consult


Het eerste consult is bedoeld wanneer u één of meerdere fysieke en/of mentale klachten ervaart en behoefte heeft aan een uitgebreidere medische analyse, advies en behandeling.

Het eerste consult duurt ongeveer 60 minuten.
Om deze tijd zo effectief en efficiënt mogelijk te benutten, wordt u gevraagd om vóóraf een aantal vragenlijsten in te vullen en gedurende één week een eetdagboek bij te houden. U dient deze opdrachten minimaal 5 werkdagen vóór de afspraak naar de praktijk te e-mailen. Sabine heeft zo voldoende tijd om alvast een eerste analyse te maken van uw gezondheidssituatie.Tijdens het eerste consult (op basis aanleiding van de ingevulde vragenlijsten en eetdagboek):

  • zullen aanvullende vragen gesteld worden
  • vindt lichamelijk onderzoek plaats, gericht op de klacht(en)
  • zal, indien nodig, een voorstel worden gedaan voor aanvullend onderzoek. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u als cliënt.

Wanneer geen aanvullend onderzoek nodig of gewenst is, zal direct een behandelplan opgesteld worden.

Afspraak maken voor eerste consult

U kunt uw eerste afspraak zelf inplannen via de digitale agenda. Houd er rekening mee dat u minstens twee weken tijd reserveert tussen het inplannen van het eerste consult en de daadwerkelijke afspraak. Dit hangt samen met:

  • de vragenlijsten + eetdagboek die u vóóraf dient in te vullen en
  • de tijd die Sabine nodig heeft voor het maken van een eerste analyse van uw gezondheidssituatie / klacht(en).

Direct nadat u de afspraak heeft ingepland, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw afspraak. Via deze bevestigingsmail krijgt u ook toegang tot de vragenlijsten + eetdagboek die u dient in te vullen vóór het eerste consult.
 

Afspraak inplannen
(Digitale agenda opent in nieuw scherm)

 
<<< Terug naar alle consulten
 

Zoeken op deze site

Afspraak maken / wijzigen
Klik hier voor het maken / wijzigen van een afspraak met Sabine Weites, orthomoleculair arts en voedingscoach. Afspraken kunt u uitsluitend maken via de digitale agenda.

Bezoekadres
Centrum Complementaire Gezondheidszorg
Het Geerken 272
6932 MX Westervoort


Openingstijden
Dinsdag: 09:30 - 17:00 u
Woensdag: 09.30 - 17:00 u


Inlichtingen
Wilt u inlichtingen over diensten / werkwijze? Of wilt u weten of u bij Sabine aan het juiste adres bent? Neem dan contact op via het contactformulier.
Dit contactformulier is uitsluitend bedoeld voor inlichtingen, niet voor inhoudelijke (medische) vragen!


Vergoeding
Mijn consulten komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.
erkend door MBOG

Vragen van cliënten
Bent u reeds onder behandeling van Sabine en hebt u een vraag die niet kan wachten tot uw eerstvolgende afspraak? Plan dan een telefonisch consult in.
Powered by WishList Member - Membership Software