Eerste Consult


Het Eerste Consult is bedoeld wanneer u één of meerdere fysieke en/of mentale klachten ervaart en behoefte heeft aan een uitgebreidere medische analyse, advies en behandeling.

Om deze tijd zo effectief en efficiënt mogelijk te benutten, wordt u gevraagd om vóóraf een aantal vragenlijsten in te vullen en gedurende (minimaal) 4 dagen een eetdagboek bij te houden. U dient deze opdrachten minimaal 3 werkdagen vóór de afspraak naar de praktijk te e-mailen. Sabine heeft zo voldoende tijd om alvast een eerste analyse te maken van uw gezondheidssituatie.Tijdens het Eerste Consult, en op basis van de vooraf ingevulde vragenlijsten en eetdagboek:

  • zullen aanvullende vragen gesteld worden
  • vindt, indien nodig, lichamelijk onderzoek plaats gericht op de klacht(en)
  • zal, indien nodig, een voorstel worden gedaan voor aanvullend onderzoek. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u als cliënt.

Wanneer geen aanvullend onderzoek nodig of gewenst is, zal een behandelplan opgesteld worden.

Direct afspraak inplannen

De digitale agenda is momenteel niet beschikbaar. Wilt u een afspraak inplannen, neem dan graag persoonlijk contact met mij op.

 

Vragen?

Twijfelt u of een Eerste Consult iets voor u is?
Neem vrijblijvend contact op

Zoeken op deze site

Afspraak maken / wijzigen
Klik hier voor het maken / wijzigen van een afspraak met Sabine Weites, orthomoleculair arts en voedingscoach. Afspraken kunt u uitsluitend maken via de digitale agenda.

Bezoekadres
Venus 177
6922 LZ Duiven


Openingstijden
Dinsdag: 08:30 - 17:30 u
Woensdag: 08.30 - 17:30 u


Inlichtingen
Wilt u inlichtingen over diensten / werkwijze? Of wilt u weten of u bij Sabine aan het juiste adres bent? Neem dan contact op via het contactformulier.
Dit contactformulier is uitsluitend bedoeld voor inlichtingen, niet voor inhoudelijke (medische) vragen!


Vergoeding
Mijn consulten komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.
erkend door MBOG

Vragen van cliënten
Bent u reeds onder behandeling van Sabine en hebt u een vraag die niet kan wachten tot uw eerstvolgende afspraak? Plan dan een telefonisch consult in.

Powered by WishList Member - Membership Software