Afspraak inplannen

Hieronder kunt u een afspraak inplannen met Sabine Weites voor een consult. U wordt doorgestuurd naar de digitale agenda (deze opent in een nieuw scherm).

 
U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 

Hoe maakt u een afspraak?

  1. Selecteer hieronder het soort consult dat u wenst
  2. Kies een datum
  3. Selecteer vervolgens een tijd
  4. Inloggen / account maken
  5. Hebt u eerder een consult ingepland, kies dan ‘Bestaande klanten‘ en log in met uw account. Bevestig daarna uw afspraak.
    Bent u hier voor het eerst, kies dan ‘Nieuwe klant‘ en start met het invullen van uw e-mailadres. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en bevestig uw afspraak.

Afspraak maken

 


Afspraak annuleren?

U kan uw afspraak op twee manieren annuleren:

  1. Via de link in de bevestigingsmail van uw afspraak
  2. Door direct in te loggen bij de digitale agenda (https://onlineafspraken.nl/nl_NL/login). Hier ziet u een overzicht van al uw afspraken en kunt u deze zonodig annuleren.

Indien u niet op de afgesproken consulttijd aanwezig bent, of als u minder dan 2 werkdagen vóór de afgesproken datum en tijd annuleert, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Zie verder de Algemene Voorwaarden.
 


Afspraak wijzigen?

U kan een afspraak niet direct wijzigen. U dient dan de oude afspraak te annuleren (zie direct hierboven) en een nieuwe afspraak in te plannen.
 

Zoeken op deze site

Afspraak maken / wijzigen
Klik hier voor het maken / wijzigen van een afspraak met Sabine Weites, orthomoleculair niet-praktiserend arts en voedingscoach. Afspraken kunt u uitsluitend maken via de digitale agenda.

Bezoekadres
Consulten zijn uitsluitend mogelijk via Skype / telefonisch

Inlichtingen
Wilt u inlichtingen over diensten / werkwijze? Of wilt u weten of u bij Sabine aan het juiste adres bent? Neem dan contact op via het contactformulier.
Dit contactformulier is uitsluitend bedoeld voor inlichtingen, niet voor inhoudelijke (medische) vragen!


Vergoeding
Mijn consulten komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.
erkend door MBOG

Vragen van cliënten
Bent u reeds onder behandeling van Sabine en hebt u een (uitgebreide) inhoudelijke (medische) vraag? Plan dan een vervolg consult in.

Powered by WishList Member - Membership Software