Candida behandelen

 

Alleen een aangepast dieet is onvoldoende om de candida succesvol aan te pakken. De candida ontregelt meerdere lichaamsprocessen. Wilt u een snel en optimaal resultaat bij het behandelen van de candida, dan moeten ook alle oorzaken in kaart worden gebracht.

 

U verdient een persoonlijke aanpak

Ieder mens is anders. Ieder lichaam is uniek. Wat voor de een werkt, levert bij de ander nauwelijks resultaat op. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een algemene behandeling voor veel cliënten onvoldoende effect heeft. Daarmee bereiken ze maar deels hun doelen. Daarom kies ik bij al mijn cliënten voor een persoonlijke aanpak die past bij uw persoon, uw lichaam, uw leef- en eetpatroon, uw hormoonhuishouding, het maagdarmstelsel etc.

Bij de behandeling van een candida gaat het niet alleen om het zo veel mogelijk elimineren van de candida, maar ook om het herstellen van uw microbioom (darmflora), darmwand, darmslijmvliezen én het optimaliseren van uw afweersysteem. Alles wat

  • een candida kan veroorzaken
  • een negatieve invloed heeft op uw microbioom (darmflora), darmwand en darmslijmvliezen
  • uw afweersysteem ontregelt

neem ik daarom mee in de behandeling. Alleen op deze manier heeft de candida geen goede groeimogelijkheden.

Persoonlijk programma

Als orthomoleculair niet-praktiserend arts en voedingscoach heb ik zelf met allerlei anti-candidamiddelen en methodes geprobeerd van mijn candida af te komen. Uiteindelijk heb ik ontdekt welke aanpak voor mij wél effectief is tegen een candida. Omdat ik deze persoonlijk heb gemaakt. Wat ik u gun is dat u weer gezond, fit en candidavrij wordt, net als ik en vele van mijn klanten. Wat houdt mijn persoonlijke programma in?

  • Een persoonlijk voedingsadvies dat gericht is op het verminderen van de candida
  • Persoonlijke tools om eetgewoonten aan te passen om opnieuw een candida tegen te gaan
  • Een persoonlijk supplementenadvies om de candida te verminderen, het immuunsysteem te optimaliseren en de darmflora te herstellen en te versterken
  • Indien nodig andere persoonlijke ondersteunende maatregelen
  • Onderzoeken of er alternatieven zijn voor het gebruik van oorzakelijke medicijnen
  • Stress verminderen


persoonlijk consult

 

Meer weten of vragen?


Wilt u weten hoe mijn unieke en effectieve aanpak voor candida er uit ziet? Bekijk hier het “Jij, candidavrij!” programma. 

Hebt u vragen of wilt u weten hoe ik u kan helpen om van uw klachten af te komen?
 
Neem vrijblijvend contact op

Sabine Weites, orthomoleculair niet-praktiserend arts & sportinstructeur

 


 

Zoeken op deze site

Afspraak maken / wijzigen
Klik hier voor het maken / wijzigen van een afspraak met Sabine Weites, orthomoleculair niet-praktiserend arts en voedingscoach. Afspraken kunt u uitsluitend maken via de digitale agenda.

Bezoekadres
Consulten zijn uitsluitend mogelijk via Skype / telefonisch

Inlichtingen
Wilt u inlichtingen over diensten / werkwijze? Of wilt u weten of u bij Sabine aan het juiste adres bent? Neem dan contact op via het contactformulier.
Dit contactformulier is uitsluitend bedoeld voor inlichtingen, niet voor inhoudelijke (medische) vragen!


Vergoeding
Mijn consulten komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.
erkend door MBOG

Vragen van cliënten
Bent u reeds onder behandeling van Sabine en hebt u een (uitgebreide) inhoudelijke (medische) vraag? Plan dan een vervolg consult in.

Powered by WishList Member - Membership Software