Candida behandelen

 

Alleen een aangepast dieet is onvoldoende om de candida succesvol aan te pakken. De candida ontregelt meerdere lichaamsprocessen. Wilt u een snel en optimaal resultaat bij het behandelen van de candida, dan moeten ook alle oorzaken in kaart worden gebracht.

 

U verdient een persoonlijke aanpak

Ieder mens is anders. Ieder lichaam is uniek. Wat voor de een werkt, levert bij de ander nauwelijks resultaat op. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een algemene behandeling voor veel cliënten onvoldoende effect heeft. Daarmee bereiken ze maar deels hun doelen. Daarom kies ik bij al mijn cliënten voor een persoonlijke aanpak die past bij uw persoon, uw lichaam, uw leef- en eetpatroon, uw hormoonhuishouding, het maagdarmstelsel etc.

Bij de behandeling van een candida gaat het niet alleen om het zo veel mogelijk elimineren van de candida, maar ook om het herstellen van uw microbioom (darmflora), darmwand, darmslijmvliezen én het optimaliseren van uw afweersysteem. Alles wat

  • een candida kan veroorzaken
  • een negatieve invloed heeft op uw microbioom (darmflora), darmwand en darmslijmvliezen
  • uw afweersysteem ontregelt

neem ik daarom mee in de behandeling. Alleen op deze manier heeft de candida geen goede groeimogelijkheden.

Persoonlijk programma

Als orthomoleculair niet-praktiserend arts en voedingscoach heb ik zelf met allerlei anti-candidamiddelen en methodes geprobeerd van mijn candida af te komen. Uiteindelijk heb ik ontdekt welke aanpak voor mij wél effectief is tegen een candida. Omdat ik deze persoonlijk heb gemaakt. Wat ik u gun is dat u weer gezond, fit en candidavrij wordt, net als ik en vele van mijn klanten. Wat mijn persoonlijke programma’s inhouden, dat leest u onder ‘Behandelvormen’.
 


 

Zoeken op deze site