Groente-witvis-pestoschotel uit de oven

Onderstaand gerecht is voor 2 personen.

Ingrediënten:

  • 200-300 gram witvis, bijvoorbeeld tilapia
  • zelfgemaakte pesto
  • 1 grote courgette, in plakjes
  • 1 grote ui, in stukjes
  • 2 grote knoflook tenen, fijngesneden
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 1 bataat, in stukjes
  • handvol cherrytomaatjes, gehalveerd
  • kokosolie (Royal green spices en herbs de provence), gesmolten
  • tijm, rozemarijn, peper en zout


groente witvis pestoschotel

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Doe de bataat op een bakplaat. Voeg de kokosolie toe en schep om.
  • Zet dit 15 minuten in de oven.
  • Voeg vervolgens de ui, knoflook, courgette, paprika en de kruiden plus peper en zout naar smaak toe. Schep opnieuw om.
  • Zet de bakplaat 5 minuten in de oven.
  • Smeer de vis in met pesto. Leg daarna de vis op de groente en garneer de cherrytomaten daaromheen.
  • Plaats de bakplaat nog 10 minuten in de oven.

 
Voor meer gezonde en lekkere candida-proof recepten kijk hier.
 


 

Powered by WishList Member - Membership Software